نی‌ نی سایت

آشپزی در دل طبیعت: خلاصه 19 تجربه از نی نی سایت




آشپزی در طبیعت: 19 تجربه از نی نی سایت


آشپزی در طبیعت، تجربه‌ای لذت‌بخش و به‌یادماندنی است. اما برای داشتن یک تجربه خوب، نیاز به برنامه‌ریزی و رعایت نکات مهمی داریم. در این پست، به بررسی 19 تجربه از کاربران نی نی سایت در مورد آشپزی در طبیعت می‌پردازیم.

این تجربیات شامل نکات مربوط به انتخاب مکان، تهیه مواد اولیه، تجهیزات مورد نیاز، روش‌های پخت و پز و همچنین نکاتی در مورد حفظ محیط زیست است. با مطالعه این تجربیات، می‌توانید برای سفر بعدی خود به طبیعت، یک برنامه آشپزی عالی داشته باشید.

  • 💥انتخاب مکان مناسب: اولویت با مناطقی است که دسترسی به آب آشامیدنی دارند و از مناطق حفاظت شده دور باشند.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 💥لیست مواد اولیه: قبل از حرکت، یک لیست دقیق از تمام مواد اولیه مورد نیاز تهیه کنید تا چیزی را فراموش نکنید.
  • 💥بسته بندی مناسب: از ظروف مناسب و سبک برای حمل مواد غذایی استفاده کنید. ظروف یکبار مصرف را فراموش کنید!
  • 💥آب کافی: همیشه مقدار کافی آب آشامیدنی همراه داشته باشید.
  • 💥هیزم یا زغال: اگر قصد دارید با آتش آشپزی کنید، به میزان کافی هیزم یا زغال همراه داشته باشید.
  • 💥کیسه زباله: حتماً یک کیسه زباله برای جمع‌آوری زباله‌های خود همراه داشته باشید.
  • 💥اجاق گاز مسافرتی: یک اجاق گاز مسافرتی کوچک می‌تواند بسیار مفید باشد.
  • 💥وسایل پخت و پز: تابه، قابلمه، قاشق، چنگال و چاقو را فراموش نکنید.
  • 💥دستمال کاغذی: برای تمیز کردن دست‌ها و سطوح، دستمال کاغذی همراه داشته باشید.
  • 💥مواد ضدعفونی کننده: برای ضدعفونی کردن دست‌ها و وسایل، مواد ضدعفونی کننده به همراه داشته باشید.
  • 💥رعایت ایمنی: هنگام کار با آتش، احتیاط کنید و از روشن کردن آتش در نزدیکی درختان و بوته‌ها خودداری کنید.
  • 💥حفظ محیط زیست: زباله‌های خود را در طبیعت رها نکنید و آنها را به همراه خود برگردانید.
  • 💥غذاهای ساده: غذاهای ساده و سریع‌ آماده شونده، بهترین گزینه برای آشپزی در طبیعت هستند.
  • 💥بهره‌گیری از گیاهان محلی: در صورت آشنایی با گیاهان محلی، می‌توانید از آنها برای طعم‌دار کردن غذاهای خود استفاده کنید.
  • 💥برنامه ریزی دقیق: برنامه ریزی دقیق برای زمان پخت و پز، باعث صرفه جویی در وقت و انرژی می شود.
  • 💥آماده کردن مواد قبل از حرکت: تا جایی که امکان دارد، مواد اولیه را قبل از حرکت آماده کنید تا در طبیعت وقت کمتری صرف شود. (مثل خرد کردن سبزیجات)
  • 💥همراه داشتن ادویه ها: ادویه ها میتوانند طعم غذاها را در طبیعت دلچسب تر کنند.
  • 💥انتخاب ظروف سبک و نشکن: ظروف سبک و نشکن برای حمل و نقل در طبیعت بسیار مناسب هستند.
  • 💥کمک گرفتن از همراهان: آشپزی در طبیعت می‌تواند یک فعالیت گروهی باشد، از همراهان خود برای آماده سازی غذا کمک بگیرید.

این تجربیات نشان می‌دهند که با کمی برنامه‌ریزی و دقت، می‌توان در دل طبیعت غذاهای لذیذی تهیه کرد و از این تجربه لذت برد.

فراموش نکنید که حفظ محیط زیست، وظیفه همه ماست و باید تلاش کنیم تا کمترین آسیب را به طبیعت وارد کنیم.

با آرزوی سفرهای خوش و تجربیات به‌یادماندنی در دل طبیعت!





آشپزی در طبیعت: 19 تجربه نی نی سایتی که نباید از دست بدهید!

آشپزی در طبیعت: 19 تجربه نی نی سایتی که نباید از دست بدهید!

1. کباب کوبیده سفری: فوت و فن سیخ نزدن!

خیلی از مامان‌ها در نی نی سایت از مشکل وا رفتن کباب کوبیده موقع درست کردنش در طبیعت شکایت داشتند.راه حل این بود: گوشت رو خیلی خوب ورز بدید، از پیاز آب گرفته استفاده کنید و قبل از سیخ زدن، یه کم داخل یخچال بذاریدش.یکی دیگه از کاربرا پیشنهاد داد که از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده بشه تا چربی کافی داشته باشه و کباب خشک نشه.یادتون باشه سیخ‌های فلزی رو قبل از گذاشتن گوشت، کمی چرب کنید.یه روش دیگه هم اینه که کباب رو به صورت لقمه های کوچیک داخل نون بذارید و دیگه دردسر سیخ زدن و آتش رو نداشته باشید.

بهترین راه حل اینه که کباب کوبیده رو از قبل آماده کنید و با خودتون ببرید!می تونید از زعفران برای طعم و عطر بهتر استفاده کنید.

برای اینکه کباب به سیخ بچسبه، حتما گوشت رو خوب ورز بدید و کمی آرد سوخاری بهش اضافه کنید.

2. چای آتیشی: راز عطر و طعم جادویی

همه موافق بودن که طعم چای آتیشی با هیچ چایی قابل مقایسه نیست! اما درست کردنش هم فوت و فن داره. اول اینکه از آب تمیز و سالم استفاده کنید. آب چشمه بهترین گزینه است!دوم اینکه کتری رو مستقیم روی آتیش نذارید. یه مقدار خاکستر زیرش بریزید تا نسوزه. سوم اینکه بعد از جوش اومدن آب، حتما یه کم صبر کنید تا دما پایین بیاد و بعد چای رو دم کنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که کمی دارچین یا هل هم داخل چای بریزید. برای اینکه چای رنگ بهتری داشته باشه، از قوری چینی استفاده کنید. حتما یه صافی همراه داشته باشید تا برگ های چای داخل لیوان نریزه.

3. سیب زمینی ذغالی: یه میان وعده ساده و خوشمزه

سیب زمینی ذغالی یکی از آسون‌ترین و خوشمزه‌ترین خوراکی‌ها برای طبیعت‌گردیه. کافیه سیب زمینی‌ها رو بشورید و با پوست داخل ذغال داغ بذارید. بعد از نیم ساعت، سیب زمینی‌ها پخته میشن و آماده خوردن هستن. میتونید قبل از خوردن، کمی نمک و فلفل بهشون بزنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که سیب زمینی‌ها رو داخل فویل بپیچید تا نسوزن. برای اینکه سیب زمینی‌ها زودتر بپزن، میتونید قبل از گذاشتن داخل ذغال، چند تا سوراخ روشون ایجاد کنید. یادتون باشه سیب زمینی ها رو خوب بشورید تا خاک و شن نداشته باشن.

4. املت سفری: صبحانه ای مقوی و انرژی زا

املت یه صبحانه عالی برای شروع یه روز پر انرژی در طبیعت است. تخم مرغ، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و کمی ادویه مواد اصلی املت هستند. میتونید از قبل مواد املت رو خرد کنید و داخل یه ظرف با خودتون ببرید. یه تابه کوچک و یه اجاق گاز سفری هم لازمتون میشه. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که کمی سوسیس یا کالباس هم به املت اضافه کنید. برای اینکه املت خوشمزه تر بشه، میتونید کمی پنیر پیتزا هم بهش اضافه کنید. حتما یه مقدار روغن برای سرخ کردن مواد همراه داشته باشید.

5. جوجه کباب: سلطان بی چون و چرای پیک نیک

جوجه کباب یه غذای محبوب و پرطرفداره که همیشه توی پیک نیک ها جای خودشو داره. برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه، باید مرغ رو با پیاز، آبلیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید. بهتره مرغ رو از شب قبل مزه دار کنید تا طعم بهتری داشته باشه. موقع کباب کردن، مراقب باشید که مرغ نسوزه. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که از فلفل دلمه ای و پیاز هم برای سیخ زدن استفاده کنید. برای اینکه جوجه کباب نرم و آبدار بمونه، میتونید کمی روغن زیتون بهش اضافه کنید. حتما یه مقدار کره برای مالیدن روی جوجه کباب بعد از پخت همراه داشته باشید.

6. آش رشته: غذای گرم و دلچسب در هوای سرد

آش رشته یه غذای کامل و مقویه که میتونه توی هوای سرد حسابی گرمتون کنه. برای درست کردن آش رشته، به حبوبات، رشته آشی، سبزی آش و کشک نیاز دارید. میتونید حبوبات رو از شب قبل خیس کنید تا زودتر بپزن. آش رشته رو میتونید روی اجاق گاز سفری یا روی آتیش درست کنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که از سیر داغ و پیاز داغ برای تزیین آش استفاده کنید. برای اینکه آش خوشمزه تر بشه، میتونید کمی نعناع داغ هم بهش اضافه کنید. حتما یه مقدار کشک برای سرو همراه آش داشته باشید.

7. دمنوش گیاهی: آرامش بخش و مفید برای سلامتی

دمنوش های گیاهی یه گزینه عالی برای نوشیدن در طبیعت هستن. میتونید از گیاهان دارویی مثل بابونه، نعناع، آویشن و گل گاوزبان برای درست کردن دمنوش استفاده کنید. دمنوش ها رو میتونید با آب جوش و یه قوری درست کنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که کمی عسل هم به دمنوش اضافه کنید. برای اینکه دمنوش طعم بهتری داشته باشه، بذارید چند دقیقه دم بکشه. حتما یه فلاسک برای نگهداری دمنوش گرم همراه داشته باشید. از خواص گیاهان دارویی قبل از استفاده اطلاعات کسب کنید.

8. سوپ جو: غذای مغذی و سیر کننده

سوپ جو یه غذای مغذی و سیر کننده است که برای پیک نیک های طولانی مناسبه. برای درست کردن سوپ جو، به جو، هویج، سیب زمینی، مرغ و ادویه نیاز دارید. میتونید مرغ رو از قبل بپزید و با خودتون ببرید. سوپ جو رو میتونید روی اجاق گاز سفری درست کنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که از قارچ هم در سوپ استفاده کنید. برای اینکه سوپ خوشمزه تر بشه، میتونید کمی خامه هم بهش اضافه کنید. حتما یه ظرف درب دار برای نگهداری سوپ همراه داشته باشید.

9. نیمرو با گوجه: ساده اما لذت بخش

نیمرو با گوجه یه غذای ساده و سریع است که برای صبحانه یا ناهار مناسبه. کافیه تخم مرغ ها رو داخل تابه بشکنید و گوجه فرنگی های خرد شده رو هم بهش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، نیمرو آماده است. میتونید به دلخواه نمک و فلفل هم بهش بزنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که از پیاز داغ هم در نیمرو استفاده کنید. برای اینکه نیمرو خوشمزه تر بشه، میتونید کمی پنیر پیتزا هم بهش اضافه کنید. حتما یه مقدار روغن برای سرخ کردن مواد همراه داشته باشید.

10. بلال کبابی: نوستالژی تمام عیار

بلال کبابی یه خوراکی نوستالژیک و خوشمزه است که خوردنش در طبیعت لذت خاصی داره. بلال ها رو با پوست روی آتیش بذارید تا کباب بشن. بعد از پخت، پوست بلال رو جدا کنید و کمی نمک و فلفل بهش بزنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که بلال ها رو قبل از کباب کردن، کمی داخل آب نمک بخیسونید. برای اینکه بلال ها خوشمزه تر بشن، میتونید کمی کره آب شده هم بهشون بزنید. مراقب باشید که بلال ها نسوزن. حتما دستمال کاغذی برای پاک کردن دست ها همراه داشته باشید.

11. نان و پنیر و سبزی: یه ترکیب ساده و دوست داشتنی

نان و پنیر و سبزی یه ترکیب ساده و دوست داشتنی است که برای پیک نیک های سبک مناسبه. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که از گردو هم در این ساندویچ استفاده کنید. برای اینکه ساندویچ خوشمزه تر بشه، میتونید کمی خیار و گوجه فرنگی هم بهش اضافه کنید. حتما یه ظرف درب دار برای نگهداری ساندویچ ها همراه داشته باشید. میتونید از نان لواش، نان سنگک یا نان باگت استفاده کنید.

12. خوراک لوبیا: غذایی گرم و پرطرفدار

خوراک لوبیا یه غذای گرم و پرطرفداره که برای پیک نیک های زمستانی مناسبه. برای درست کردن خوراک لوبیا، به لوبیا چیتی، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه نیاز دارید. میتونید لوبیا رو از شب قبل خیس کنید تا زودتر بپزه. خوراک لوبیا رو میتونید روی اجاق گاز سفری یا روی آتیش درست کنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که از سیب زمینی هم در خوراک لوبیا استفاده کنید. برای اینکه خوراک لوبیا خوشمزه تر بشه، میتونید کمی آبلیمو هم بهش اضافه کنید. حتما یه ظرف درب دار برای نگهداری خوراک لوبیا همراه داشته باشید.

13. سالاد الویه: یه گزینه خنک و خوشمزه

سالاد الویه یه گزینه خنک و خوشمزه است که برای پیک نیک های تابستانی مناسبه. برای درست کردن سالاد الویه، به سیب زمینی، تخم مرغ، خیارشور، سس مایونز و ادویه نیاز دارید. میتونید سیب زمینی و تخم مرغ ها رو از قبل بپزید و با خودتون ببرید. سالاد الویه رو باید در جای خنک نگهداری کنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که از هویج هم در سالاد الویه استفاده کنید. برای اینکه سالاد خوشمزه تر بشه، میتونید کمی آبلیمو هم بهش اضافه کنید. حتما یه ظرف درب دار برای نگهداری سالاد الویه همراه داشته باشید.

14. ساندویچ مرغ: یه گزینه سالم و سیر کننده

ساندویچ مرغ یه گزینه سالم و سیر کننده است که برای پیک نیک های طولانی مناسبه. برای درست کردن ساندویچ مرغ، به مرغ پخته شده، سس مایونز، کاهو، گوجه فرنگی و نان نیاز دارید. میتونید مرغ رو از قبل بپزید و ریش ریش کنید و با خودتون ببرید. ساندویچ مرغ رو باید در جای خنک نگهداری کنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که از خیارشور هم در ساندویچ استفاده کنید. برای اینکه ساندویچ خوشمزه تر بشه، میتونید کمی فلفل هم بهش اضافه کنید. حتما یه ظرف درب دار برای نگهداری ساندویچ ها همراه داشته باشید.

15. فرنی: دسر گرم و مقوی

فرنی یه دسر گرم و مقویه که به راحتی می‌توانید در طبیعت تهیه کنید. برای تهیه فرنی به شیر، آرد برنج، شکر و گلاب نیاز دارید. می‌توانید مواد خشک را با هم مخلوط کرده و کم کم شیر را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. اضافه کردن کمی زعفران طعم و رنگ فرنی را بهتر می کند. فرنی را می‌توانید در ظرف های یکبار مصرف ریخته و با خود ببرید. هنگام سرو می‌توانید از دارچین و پودر پسته برای تزیین استفاده کنید.

16. حلوا: دسر سنتی و خوشمزه

حلوا یک دسر سنتی و خوشمزه است که به راحتی در طبیعت قابل تهیه است. برای تهیه حلوا به آرد، شکر، روغن، آب و گلاب نیاز دارید. ابتدا شکر و آب را جوشانده تا شربت حلوا آماده شود. سپس آرد را تفت داده و روغن را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. در آخر شربت را به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا حلوا جمع شود. می‌توانید به حلوا کمی زعفران یا هل هم اضافه کنید. حلوا را می‌توانید در ظرف های یکبار مصرف ریخته و با خود ببرید. هنگام سرو می‌توانید از پودر نارگیل و خلال پسته برای تزیین استفاده کنید.

17. ذرت مکزیکی: یه میان وعده خیابانی محبوب

ذرت مکزیکی یه میان وعده خیابانی محبوبه که میتونید توی طبیعت هم درستش کنید. برای درست کردنش به ذرت پخته شده، سس مایونز، پنیر پیتزا، پودر آویشن و فلفل نیاز دارید. ذرت رو گرم نگه دارید و بقیه مواد رو باهاش مخلوط کنید. بعضی از کاربرا پیشنهاد دادن که قارچ و فلفل دلمه ای هم بهش اضافه کنید. میتونید از طعم دهنده های دیگه مثل سس تند هم استفاده کنید. حتما قاشق و چنگال برای خوردنش همراه داشته باشید. این میان وعده خیلی سریع و آسون آماده میشه.

18. آش دوغ: طعمی متفاوت و خنک

آش دوغ یک آش محلی و خوشمزه است که برای روزهای گرم مناسب است. برای تهیه آش دوغ به برنج، نخود، سبزی آش، دوغ و سیر نیاز دارید. برنج و نخود را از قبل خیس کنید و با هم بپزید. سبزی آش را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. در آخر دوغ را به آش اضافه کرده و هم بزنید. می‌توانید از نعناع خشک و سیر داغ برای تزیین استفاده کنید. آش دوغ را باید سرد سرو کرد.

19. هندوانه و طالبی: میوه های تابستانی و آبدار

هندوانه و طالبی بهترین انتخاب برای یک پیک نیک تابستانی هستند. این میوه ها سرشار از آب هستند و به رفع تشنگی کمک می کنند. هندوانه و طالبی را قبل از رفتن به پیک نیک خنک کنید. می‌توانید این میوه ها را به صورت قاچ شده با خود ببرید. برای جلوگیری از کثیف شدن دست ها، دستمال کاغذی همراه داشته باشید. یک چاقوی تیز برای قاچ کردن میوه ها فراموش نشود. حتما پوست میوه ها را در سطل زباله بیندازید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا