21 تجربه آشپزی که از نی نی سایت یاد گرفتم
سلام به همه دوستای خوش ذوق! این یه خلاصه از تجربههای آشپزی منه که توی نی نی سایت جمع کردم. کلی نکته و ترفند از خانومای هنرمند یاد گرفتم که خیلی به دردم خورده. امیدوارم این لیست به درد شما هم بخوره!
این تجربیات به ترتیب خاصی نیستن، فقط یه سری نکته کلیدی هستن که برام جالب بودن:
- 💥ترفند طلایی: اضافه کردن یه قاشق ماست به کتلت، اون رو حسابی ترد و خوشمزه میکنه!
- 💥راز پخت یه قیمه خوشرنگ: تفت دادن رب گوجه تو روغن داغ قبل از اضافه کردن به خورشت.
- 💥برای اینکه برنجتون دون در بیاد، موقع آبکش کردن یه لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.
- 💥تهدیگ سیب زمینی رو قبل از چیدن تو قابلمه با زعفران دمکرده آغشته کنید، عالی میشه!
- 💥برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی، یه قاشق روغن تو آب در حال جوش بریزید.
- 💥اگر گوشتتون دیرپزه، یه قاشق چایخوری شکر بهش اضافه کنید.
- 💥برای خوش طعم شدن سوپ، از آب قلم استفاده کنید.
- 💥موقع سرخ کردن پیاز، یه نوک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید تا رنگش طلایی بشه.
- 💥برای خوشمزه شدن مرغ شکم پر، داخل شکمش رو با گردو، کشمش، و آلو پر کنید.
- 💥یه ترفند برای رفع بوی بد کلم بروکلی: موقع پخت یه تیکه نون تست تو قابلمه بندازید.
- 💥برای اینکه کوکو سیب زمینی وا نره، سیب زمینیها رو خوب آبگیری کنید.
- 💥برای خوش طعم شدن سالاد الویه، از خیارشور ریز خرد شده و آبلیمو استفاده کنید.
- 💥اضافه کردن یه حبه سیر رنده شده به مایه کتلت، عطر و طعم بینظیری بهش میده.
- 💥برای پخت یه عدس پلو خوشمزه، عدس رو از قبل خیس کنید و با کمی زیره بپزید.
- 💥برای اینکه سبزی پلو عطر بهتری داشته باشه، از شنبلیله خشک استفاده کنید.
- 💥اضافه کردن یه مقدار خیلی کم جوز هندی رنده شده به سس بشامل، طعم فوقالعادهای بهش میده.
- 💥برای جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ آب پز، یه قاشق سرکه تو آبش بریزید.
- 💥راز پخت یک شله زرد خوش عطر: از زعفران زیاد و گلاب مرغوب استفاده کنید.
- 💥برای خوش طعم شدن آش رشته، از پیاز داغ فراوون و نعنا داغ استفاده کنید.
- 💥برای پفکی شدن کیک، سفیده و زرده تخم مرغ رو جداگانه بزنید.
- 💥برای از بین بردن بوی زهم ماهی، قبل از پخت تو شیر بخوابونید.

منتظر نظرات و تجربههای شما هم هستم!
آشپزی با عشق، طعم زندگی رو شیرینتر میکنه!
21 تجربه آشپزی که از نی نی سایت یاد گرفتم!
1. رمز و راز پف کردن کیک اسفنجی:
دیگه کیک هام عین سنگ نمی شن! نی نی سایتی ها گفتن تخم مرغ ها رو حسابی بزنید تا حجمشون سه برابر شه. معجزه کرد! آرد رو خیلی آروم و دورانی الک کنید و با مواد ترکیب کنید. یه نکته دیگه هم این بود که مواد رو زیاد هم نزنید تا پفش نخوابه. دمای فر هم خیلی مهمه، حتماً از قبل گرم بشه و دمای مناسب داشته باشه. و مهمترین نکته، اصلا در فر رو تا نیم ساعت اول باز نکنید!اینطوری یه کیک اسفنجی عالی خواهید داشت. من دیگه استاد پخت کیک اسفنجی شدم!
2. جلوگیری از سر رفتن شیر:
یه ترفند ساده ولی نجات بخش! یه قاشق چوبی رو روی دهانه قابلمه بذارید تا شیر سر نره. واقعا نمی دونم چرا اینقدر دیر اینو یاد گرفتم!قبلا کلی شیر هدر می رفت و گاز کثیف می شد. حالا دیگه با خیال راحت شیر رو می جوشونم. همیشه یه قاشق چوبی دم دست داشته باشید. حتی برای مربا هم کاربرد داره!نی نی سایت دمت گرم!
3. نرم شدن گوشت سفت:
کیوی رنده شده! بله، کیوی رنده شده رو چند ساعت قبل پخت به گوشت بزنید تا حسابی نرم بشه. فقط مراقب باشید زیاد نمونه چون ممکنه بافت گوشت رو خراب کنه. یه راه دیگه هم بهرهگیری از پیاز رنده شده است. پیاز هم باعث نرم شدن و هم طعم دار شدن گوشت میشه. یه روش دیگه هم خوابوندن گوشت در ماست و آبلیمو هست. این روش ها واقعا گوشت رو لطیف می کنه. دیگه نگران سفت شدن گوشت نیستم!
4. خوشمزه تر شدن عدس پلو:
اضافه کردن کشمش پلویی و گردو! این یه ترکیب جادویی برای عدس پلوئه. کشمش و گردو طعم و بافت فوق العاده ای به عدس پلو می دن. همچنین می تونید از خرما هم استفاده کنید. ادویه کاری هم یه انتخاب عالی برای خوش طعم کردن عدس پلو هست. یه کم زیره هم می تونید اضافه کنید. خلاصه که با این ترفندها، عدس پلوتون حرف نداره!خانواده عاشق عدس پلوی من شدن!
5. درست کردن ته دیگ سیب زمینی مجلسی:
سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید و با زعفران و ادویه های دلخواه مزه دار کنید و کف قابلمه بچینید. اینجوری یه ته دیگ خوشرنگ و خوشمزه خواهید داشت. می تونید یه کم کنجد هم روی سیب زمینی ها بپاشید. یه راه دیگه هم رنده کردن سیب زمینی و مخلوط کردنش با آرد و ادویه هست. اینطوری یه ته دیگ ترد و کریسپی خواهید داشت. ته دیگ سیب زمینی همیشه پرطرفداره!دیگه ته دیگ سوخته ندارم!
6. فوت و فن کوکو سبزی خوشمزه:
سبزی کوکو رو خیلی ریز خرد کنید و حتما از آرد و بکینگ پودر استفاده کنید تا پفکی بشه. یه کم زرشک و گردو هم بهش اضافه کنید تا خوشمزه تر بشه. موقع سرخ کردن، حرارت ملایم باشه تا کوکو نسوزه و مغز پخت بشه. اضافه کردن یه قاشق ماست هم باعث لطیف شدن کوکو میشه. یه کم پودر سیر هم می تونید اضافه کنید. کوکو سبزی یکی از غذاهای مورد علاقه منه!کوکوی من دیگه مثل قبل خمیر نمیشه!
7. راز یک قیمه نذری خوش عطر و طعم:
رب رو خوب تفت بدید تا رنگش باز بشه و طعم خامی نده. از گوشت گوسفندی استفاده کنید و بذارید حسابی بپزه. لپه ها رو از قبل خیس کنید و جدا بپزید تا له نشن. اضافه کردن یه تکه چوب دارچین و چند عدد هل هم عطر بی نظیری به قیمه میده. در آخر کار، یه کم گلاب و زعفران هم اضافه کنید. اینجوری یه قیمه نذری خوشمزه خواهید داشت. دیگه قیمه هام فقط آب و گوشت نیست!
8. پخت برنج دمی خوش قد و قواره:
برنج رو خوب بشورید و با آب و نمک خیس کنید. موقع پخت، آب باید یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشه. وقتی آب برنج کشیده شد، دم کنی بذارید و حرارت رو کم کنید. می تونید یه کم روغن روی برنج بریزید تا دون دون بشه. دم کنی رو خیس کنید و خوب بچلونید. بعد از پخت، چند دقیقه صبر کنید و بعد برنج رو سرو کنید. برنج دمی یه غذای ساده و خوشمزه است!برنج هام دیگه شفته نمیشه!
9. قرمه سبزی جا افتاده:
سبزی قرمه سبزی رو خوب سرخ کنید تا رنگش تیره بشه. از لوبیا چیتی استفاده کنید و بذارید حسابی بپزه. گوشت رو هم جدا سرخ کنید و به سبزی و لوبیا اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی، می تونید از لیمو عمانی یا آبغوره استفاده کنید. اضافه کردن یه قاشق شنبلیله خشک هم عطر بی نظیری به قرمه سبزی میده. قرمه سبزی یکی از غذاهای اصیل ایرانیه!قرمه سبزی هام دیگه آبکی نیست!
10. تهیه خمیر پیتزا خانگی:
آرد، خمیر مایه، شکر، نمک، روغن و آب رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید تا خمیر یکدست بشه. خمیر رو بذارید در جای گرم استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه. بعد از استراحت، خمیر رو پهن کنید و مواد پیتزا رو روش بچینید. پیتزا رو در فر از قبل گرم شده بپزید. خمیر پیتزای خونگی خیلی خوشمزه تره!پیتزاهای بیرون رو دیگه دوست ندارم!
11. درست کردن سس بشامل:
کره رو آب کنید و آرد رو بهش اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره. شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشه. نمک، فلفل و جوز هندی رو هم اضافه کنید و بذارید سس غلیظ بشه. سس بشامل یه سس خوشمزه برای لازانیا و گراتن هست!سس بشامل هام دیگه گلوله گلوله نمیشه!
12. پخت مرغ مجلسی خوشرنگ و لعاب:
مرغ رو با پیاز، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و سرخ کنید. رب گوجه فرنگی رو تفت بدید و به مرغ اضافه کنید. یه کم آب اضافه کنید و بذارید مرغ بپزه و سس غلیظ بشه. می تونید از زعفران هم برای خوشرنگ شدن مرغ استفاده کنید. مرغ مجلسی یه غذای شیک و خوشمزه است!مرغ هام دیگه بی مزه نیست!
13. راز یک ته چین خوشمزه:
برنج رو آبکش کنید و با ماست، تخم مرغ، زعفران و روغن مخلوط کنید. مرغ پخته شده رو هم لای برنج بذارید. ته چین رو در فر یا روی گاز بپزید. ته چین یه غذای مجلسی و خوشمزه است!ته چین هام دیگه وا نمیره!
14. طرز تهیه دلمه برگ مو:
برگ موها رو بشورید و چند دقیقه در آب جوش بندازید تا نرم بشه. برنج، لپه، سبزی دلمه، پیاز داغ، گوشت چرخ کرده و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. برگ موها رو با این مواد پر کنید و در قابلمه بچینید. یه کم آب و روغن روی دلمه ها بریزید و بذارید بپزه. دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و مقوی است!دلمه هام دیگه شل نیست!
15. ترفندهای خوشمزه تر شدن سوپ جو:
جو رو از قبل خیس کنید و با مرغ یا گوشت بپزید. سبزیجات سوپ رو هم اضافه کنید و بذارید سوپ جا بیفته. در آخر کار، یه کم خامه یا شیر به سوپ اضافه کنید. آبلیمو هم برای طعم دار کردن سوپ عالیه!سوپ جو یه غذای سالم و مقوی است!سوپ جو هام دیگه بی طعم نیست!
16. جلوگیری از خشک شدن کتلت:
کتلت ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا خشک نشن. می تونید یه کم پیاز رنده شده به مواد کتلت اضافه کنید. اضافه کردن یه تخم مرغ هم باعث لطیف شدن کتلت میشه. کتلت یه غذای ساده و خوشمزه است!کتلت هام دیگه مثل سنگ نمیشه!
17. نکات کلیدی در پخت آش رشته:
حبوبات رو از قبل خیس کنید و جدا بپزید. رشته آشی رو در آخر کار اضافه کنید. نعنا داغ و پیاز داغ رو فراموش نکنید!آش رشته یه غذای سنتی و خوشمزه است!آش رشته هام دیگه شور نمیشه!
18. بهترین روش برای پخت خورشت بادمجان:
بادمجان ها رو سرخ کنید و کنار بذارید. گوشت رو با پیاز و ادویه ها تفت بدید. رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید. بادمجان ها رو به خورشت اضافه کنید و بذارید بپزه. خورشت بادمجان یه غذای خوشمزه و پرطرفداره!خورشت بادمجان هام دیگه تلخ نمیشه!
19. فوت و فن پخت لوبیا پلو:
لوبیا سبز رو تفت بدید و با گوشت چرخ کرده و پیاز داغ مخلوط کنید. ادویه ها رو هم اضافه کنید. برنج رو آبکش کنید و با مواد لوبیا مخلوط کنید. لوبیا پلو یه غذای خوشمزه و مقوی است!لوبیا پلو هام دیگه خمیر نمیشه!
20. درست کردن یک سالاد الویه خوشمزه:
سیب زمینی و تخم مرغ رو آبپز کنید و رنده کنید. خیارشور و مرغ پخته شده رو هم خرد کنید. همه مواد رو با مایونز، نمک و فلفل مخلوط کنید. سالاد الویه یه غذای سرد و خوشمزه است!سالاد الویه هام دیگه خیلی چرب نمیشه!
21. پخت یک ماکارونی خوش طعم:
ماکارونی رو در آب جوش بریزید و بپزید. گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ و ادویه ها تفت بدید. رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید. ماکارونی رو با سس مخلوط کنید. ماکارونی یه غذای ساده و پرطرفداره!ماکارونی هام دیگه بهم نمیچسبه!






