نی‌ نی سایت

۳۰ نکته الزامی برای پخت مرغ خانگی خوشمزه (برگرفته از نی نی سایت!)

پخت مرغ در خانه، یکی از رایج‌ترین کارهاست. اما همه ما دوست داریم مرغی بپزیم که هم لذیذ باشه، هم آبدار و هم بوی زُهم نداشته باشه. برای همین، سراغ تجربیات خانم‌های با سلیقه نی نی سایت رفتم و ۳۰ نکته کلیدی و کاربردی رو براتون جمع‌آوری کردم. با من همراه باشید!

این نکات، حاصل تجربه‌های واقعی کدبانوهای ایرانیه که سال‌هاست در آشپزخونه‌شون، مرغ‌های خوشمزه و متنوعی رو آماده می‌کنند. پس با خیال راحت، این نکات رو امتحان کنید و از آشپزی‌تون لذت ببرید.

  • 💥

    ۱. مرغ تازه بخرید:

    تازگی مرغ، مهم‌ترین عامل در طعم نهایی غذاست. به رنگ و بوی مرغ دقت کنید.
  • 💥

    ۲. مرغ رو خوب بشویید:

    با آب سرد و کمی نمک، داخل و بیرون مرغ رو تمیز کنید.
  • 💥

    ۳. مرغ رو مزه‌دار کنید:

    از شب قبل مرغ رو با پیاز، سیر، آبلیمو، ادویه‌ها (زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا) و روغن زیتون مزه‌دار کنید.
  • 💥

    ۴. از ادویه‌های مناسب استفاده کنید:

    هر ادویه، طعم خاصی به مرغ میده. با ترکیب‌های مختلف، طعم مورد علاقه‌تون رو پیدا کنید.
  • 💥

    ۵. زعفران رو فراموش نکنید:

    زعفران، عطر و رنگ بی‌نظیری به مرغ میده.
  • 💥

    ۶. پیاز داغ فراوون درست کنید:

    پیاز داغ، پایه اصلی خیلی از غذاهای ایرانیه و طعم مرغ رو عالی می‌کنه.
  • 💥

    ۷. سیر رو رنده کنید:

    سیر رنده شده، عطر بیشتری نسبت به سیر خرد شده داره.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 💥

    ۸. از سبزیجات معطر استفاده کنید:

    جعفری، گشنیز، ترخون و مرزه، طعم مرغ رو دلپذیرتر می‌کنند.
  • 💥

    ۹. مرغ رو با حرارت ملایم بپزید:

    حرارت زیاد، باعث میشه مرغ خشک بشه.
  • 💥

    ۱۰. از آب مرغ برای سس استفاده کنید:

    آب مرغ، سس غلیظ و خوشمزه‌ای بهتون میده.
  • 💥

    ۱۱. برای طعم بهتر، کمی آب نارنج اضافه کنید:

    آب نارنج، طعم ترش و ملسی به مرغ میده.
  • 💥

    ۱۲. در فر، مرغ رو با دمای مناسب بپزید:

    دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، برای پخت مرغ در فر مناسبه.
  • 💥

    ۱۳. از فویل برای پخت مرغ در فر استفاده کنید:

    فویل، باعث میشه مرغ آبدار بمونه.
  • 💥

    ۱۴. مرغ رو گریل کنید:

    گریل کردن، طعم دودی و جذابی به مرغ میده.
  • 💥

    ۱۵. قبل از سرخ کردن، مرغ رو خشک کنید:

    مرغ خشک شده، بهتر سرخ میشه و روغن کمتری جذب می‌کنه.
  • 💥

    ۱۶. از روغن مناسب برای سرخ کردن استفاده کنید:

    روغن سرخ کردنی، برای سرخ کردن مرغ مناسب‌تره.
  • 💥

    ۱۷. مرغ رو با شعله متوسط سرخ کنید:

    شعله زیاد، باعث میشه مرغ بسوزه و داخلش خام بمونه.
  • 💥

    ۱۸. مرغ رو در روغن غوطه‌ور سرخ کنید:

    این روش، باعث میشه مرغ یکدست سرخ بشه.
  • 💥

    ۱۹. برای پخت مرغ شکم‌پر، از مواد با کیفیت استفاده کنید:

    گردو، کشمش، زرشک و سبزیجات معطر، طعم بی‌نظیری به مرغ شکم‌پر میده.
  • 💥

    ۲۰. قبل از پر کردن شکم مرغ، مواد رو تفت بدید:

    این کار، باعث میشه مواد خوشمزه‌تر بشن.
  • 💥

    ۲۱. شکم مرغ رو با نخ و سوزن بدوزید:

    این کار، باعث میشه مواد از شکم مرغ بیرون نریزه.
  • 💥

    ۲۲. برای خوش‌رنگ شدن مرغ، از رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید:

    رب گوجه‌فرنگی، رنگ و طعم خوبی به مرغ میده.
  • 💥

    ۲۳. برای لعاب‌دار شدن سس، از آرد استفاده کنید:

    آرد رو با کمی روغن تفت بدید و به سس اضافه کنید.
  • 💥

    ۲۴. برای از بین بردن بوی زُهم مرغ، از زنجبیل استفاده کنید:

    زنجبیل رنده شده، بوی زُهم مرغ رو از بین می‌بره.
  • 💥

    ۲۵. برای نرم شدن مرغ، از کیوی استفاده کنید:

    کیوی رنده شده، باعث میشه مرغ نرم و لطیف بشه. (فقط مقدار کمی استفاده کنید و مدت زمان طولانی به مرغ آغشته نشود چون بافت مرغ را له می کند).
  • 💥

    ۲۶. هنگام پخت مرغ، چند برش سیب‌زمینی و هویج به آن اضافه کنید:

    سیب‌زمینی و هویج، طعم و عطر خوبی به مرغ میدن.
  • 💥

    ۲۷. برای داشتن مرغ مجلسی، از خلال پسته و بادام استفاده کنید:

    خلال پسته و بادام، ظاهر زیبایی به مرغ میده.
  • 💥

    ۲۸. برای خوشمزه‌تر شدن مرغ ترش، از رب انار استفاده کنید:

    رب انار، طعم ملس و دلپذیری به مرغ ترش میده.
  • 💥

    ۲۹. برای پخت مرغ با سس آلو، از آلو بخارا استفاده کنید:

    آلو بخارا، طعم ترش و شیرینی به سس میده.
  • 💥

    ۳۰. هنگام پخت مرغ، یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید:

    دارچین، عطر دلپذیری به مرغ میده.

فراموش نکنید که آشپزی، یک هنر و یک تجربه شخصیه. پس از امتحان کردن و نوآوری نترسید و طعم‌های جدید رو کشف کنید.

نوش جان!




۳۰ نکته طلایی <a href="/%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d9%84-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c-%d8%ae%d9%84%d8%a7%d8%b5%d9%87-25-%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%d9%87-%d8%a7%d8%b2-%d9%86%db%8c-%d9%86%db%8c/" target="_blank">آشپزی خانگی</a> مرغ به نقل از نی نی سایت

۳۰ نکته طلایی آشپزی خانگی مرغ به نقل از نی نی سایت

۱. مرغ آبپز خوشمزه: راز طعم عالی در انتخاب ادویه هاست

بسیاری از کاربران نی نی سایت تاکید داشتند که برای داشتن مرغ آبپز خوشمزه، از ادویه های مناسب استفاده کنید. زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، و کمی پودر کاری معجزه می کند!همچنین می‌توانید از سبزیجات معطری مانند پیاز، کرفس و هویج در آب مرغ استفاده کنید تا طعم آن را چند برابر کنید. اضافه کردن چند دانه هل و یک تکه کوچک دارچین هم می‌تواند عطر بی نظیری به مرغ آبپز شما بدهد. یادتان باشد نمک را در اواخر پخت اضافه کنید تا بافت مرغ سفت نشود. اگر می خواهید مرغ آبپزتان رنگ بهتری داشته باشد، می‌توانید در اواخر پخت کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. برخی از کاربران نی نی سایت توصیه می کنند که قبل از آبپز کردن، مرغ را با کمی روغن زیتون و ادویه ماساژ دهید. از آب مرغ باقی مانده برای تهیه سوپ یا سس استفاده کنید.

۲. جوجه کباب زعفرانی: راز نرمی و طعم بی نظیر در ماست و پیاز است

اکثر کاربران نی نی سایت معتقدند که راز نرمی جوجه کباب زعفرانی در بهره‌گیری از ماست و پیاز فراوان در مواد مرینیت است. برای طعم بهتر، می‌توانید از آبلیمو تازه و کمی روغن زیتون هم در مواد مرینیت استفاده کنید. زعفران دم کرده فراوان، رنگ و عطر فوق العاده ای به جوجه کباب شما می بخشد. بهتر است جوجه کباب را حداقل 2 ساعت و حداکثر 24 ساعت در مواد مرینیت قرار دهید. هنگام کباب کردن، از حرارت ملایم استفاده کنید تا جوجه ها نسوزند و مغز پخت شوند. می‌توانید برای طعم دودی، از کمی پودر پاپریکا دودی هم در مواد مرینیت استفاده کنید. برای جلوگیری از خشک شدن جوجه کباب، می‌توانید هنگام کباب کردن، آن را با کره آب شده یا روغن زیتون چرب کنید.

۳. مرغ سرخ کرده ترد: راز پوسته طلایی و طعم لذیذ در نشاسته ذرت است

برای داشتن مرغ سرخ کرده ترد، بسیاری از کاربران نی نی سایت توصیه می کنند که از نشاسته ذرت در آرد سوخاری استفاده کنید. قبل از سرخ کردن، مرغ را در آرد، تخم مرغ و سپس آرد سوخاری بغلتانید. برای طعم بهتر، می‌توانید از ادویه های مختلفی مانند پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و پاپریکا در آرد سوخاری استفاده کنید. روغن باید داغ باشد اما نه آنقدر که مرغ بسوزد. مرغ ها را به صورت یک لایه در تابه بچینید تا به طور یکنواخت سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، مرغ ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می‌توانید مرغ سرخ کرده را با سس های مختلف سرو کنید.

۴. مرغ شکم پر: راز طعم بهشتی در مواد میانی خوشمزه است

برای جلوگیری از باز شدن شکم مرغ، آن را با نخ یا خلال دندان محکم ببندید. می‌توانید مرغ شکم پر را در فر یا روی گاز بپزید. در طول پخت، مرغ را با آب خودش یا آب مرغ مرطوب نگه دارید. برای داشتن پوستی طلایی و ترد، در اواخر پخت، مرغ را با کره آب شده چرب کنید. مرغ شکم پر را با برنج یا نان سرو کنید.

۵. خورشت مرغ: راز غلظت و طعم دلچسب در تفت دادن مناسب است

برای داشتن خورشت مرغ خوشمزه و غلیظ، مرغ و پیاز را به خوبی تفت دهید. از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید و آن را هم به خوبی تفت دهید تا رنگ و طعم خود را آزاد کند. برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی زعفران دم کرده و آبلیمو در اواخر پخت استفاده کنید. برای غلیظ تر شدن خورشت، می‌توانید از کمی آرد یا نشاسته ذرت استفاده کنید. خورشت مرغ را با برنج سرو کنید.

۶. ته چین مرغ: راز طعم لذیذ و بافت نرم در زرده تخم مرغ و ماست است

برای داشتن ته چین مرغ خوشمزه و با بافت نرم، از زرده تخم مرغ و ماست چکیده در مواد ته چین استفاده کنید. زعفران دم کرده فراوان، رنگ و عطر فوق العاده ای به ته چین شما می بخشد. کف قابلمه را با روغن چرب کنید و از سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگ استفاده کنید. لایه های برنج و مرغ را به ترتیب در قابلمه بچینید. روی ته چین را با کره آب شده چرب کنید. ته چین را با حرارت ملایم بپزید تا ته دیگ آن طلایی شود. می‌توانید از زرشک و خلال پسته برای تزیین ته چین استفاده کنید.

۷. سوپ مرغ: راز طعم آرامش بخش در سبزیجات تازه است

برای داشتن سوپ مرغ آرامش بخش و خوشمزه، از سبزیجات تازه مانند جعفری، گشنیز و کرفس استفاده کنید. مرغ را با پیاز، سیر و هویج بپزید تا طعم سوپ بهتر شود. برای غلیظ تر شدن سوپ، می‌توانید از جو پرک استفاده کنید. در اواخر پخت، کمی آبلیمو تازه به سوپ اضافه کنید. سوپ مرغ را با نان سرو کنید. می‌توانید از رشته سوپ هم در سوپ مرغ استفاده کنید. اضافه کردن قارچ به سوپ مرغ، طعم لذیذی به آن می دهد.

۸. کتلت مرغ: راز تردی و خوشمزگی در سیب زمینی آبپز است

برای داشتن کتلت مرغ ترد و خوشمزه، از سیب زمینی آبپز استفاده کنید. مرغ چرخ کرده را با سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ و ادویه مخلوط کنید. مواد کتلت را خوب ورز دهید تا منسجم شود. کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنید. کتلت ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. کتلت مرغ را با نان یا برنج سرو کنید. می‌توانید از سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری و گشنیز هم در مواد کتلت استفاده کنید.

۹. ناگت مرغ خانگی: راز طعم دوست داشتنی در ادویه های مناسب است

برای تهیه ناگت مرغ خانگی خوشمزه، از ادویه های مناسب مانند پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و پاپریکا استفاده کنید. مرغ چرخ کرده را با آرد سوخاری، تخم مرغ و ادویه مخلوط کنید. مواد ناگت را به شکل دلخواه قالب بزنید. ناگت ها را در آرد، تخم مرغ و سپس آرد سوخاری بغلتانید. ناگت ها را در روغن داغ سرخ کنید. ناگت ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. ناگت مرغ را با سس های مختلف سرو کنید.

۱۰. شنیسل مرغ: راز تردی و طعم لذیذ در کوبیدن مناسب است

برای داشتن شنیسل مرغ ترد و خوشمزه، سینه مرغ را به خوبی بکوبید تا نازک شود. سینه مرغ را در آرد، تخم مرغ و سپس آرد سوخاری بغلتانید. شنیسل را در روغن داغ سرخ کنید. شنیسل را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. شنیسل مرغ را با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد سرو کنید. می‌توانید از پودر پنیر پارمزان در آرد سوخاری استفاده کنید تا طعم شنیسل بهتر شود. برای تردتر شدن شنیسل، می‌توانید از کمی نشاسته ذرت در آرد سوخاری استفاده کنید.

۱۱. مرغ ترش: راز طعم ملس و خوشمزه در گردو و رب انار است

راز طعم بی نظیر مرغ ترش در بهره‌گیری از گردو و رب انار با کیفیت است. مرغ را با پیاز و سیر تفت دهید. گردو آسیاب شده و رب انار را به مرغ اضافه کنید. کمی آب به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. در اواخر پخت، کمی شکر به خورشت اضافه کنید تا طعم ملس داشته باشد. مرغ ترش را با برنج سرو کنید. می‌توانید از سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری و گشنیز هم در خورشت استفاده کنید.

۱۲. قیمه نثار با مرغ: راز عطر بی نظیر در گلاب و زعفران است

برای داشتن قیمه نثار با مرغ با عطر بی نظیر، از گلاب و زعفران فراوان استفاده کنید. مرغ را با پیاز و ادویه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. برنج را آبکش کنید و با مواد قیمه نثار مخلوط کنید. قیمه نثار را دم بگذارید. می‌توانید از خلال پسته و بادام برای تزیین قیمه نثار استفاده کنید.

۱۳. پیتزا مرغ: راز طعم عالی در انتخاب مواد با کیفیت است

برای داشتن پیتزا مرغ خانگی با طعم عالی، از مواد با کیفیت استفاده کنید. خمیر پیتزا را آماده کنید. روی خمیر پیتزا را با سس گوجه فرنگی بپوشانید. مرغ پخته شده خرد شده، فلفل دلمه ای، قارچ و پنیر پیتزا را روی سس بچینید. پیتزا را در فر بپزید. می‌توانید از ذرت و زیتون هم در پیتزا استفاده کنید. برای طعم تند، می‌توانید از فلفل هالوپینو هم استفاده کنید.

۱۴. لازانیا با مرغ: راز طعم دلچسب در سس بشامل خانگی است

برای داشتن لازانیا با مرغ خوشمزه، از سس بشامل خانگی استفاده کنید. لازانیا را در آب جوش بپزید. مرغ چرخ کرده را با پیاز و ادویه تفت دهید. لایه های لازانیا، مرغ چرخ کرده، سس بشامل و پنیر پیتزا را در ظرف بچینید. لازانیا را در فر بپزید. می‌توانید از قارچ و فلفل دلمه ای هم در لازانیا استفاده کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید از پنیر ریکوتا هم در لازانیا استفاده کنید.

۱۵. کرپ مرغ: راز بافت نرم و لطیف در خمیر مناسب است

برای داشتن کرپ مرغ خوشمزه با بافت نرم و لطیف، از خمیر مناسب استفاده کنید. خمیر کرپ را آماده کنید. مرغ پخته شده خرد شده را با سبزیجات و سس مخلوط کنید. خمیر کرپ را در تابه بپزید. مواد میانی را داخل کرپ بریزید و آن را بپیچید. کرپ را با سس دلخواه سرو کنید. می‌توانید از قارچ و فلفل دلمه ای هم در مواد میانی استفاده کنید.

۱۶. استروگانف مرغ: راز طعم روسی در خامه و قارچ است

راز طعم استروگانف مرغ در بهره‌گیری از خامه و قارچ فراوان است. مرغ را به صورت نواری برش بزنید و با پیاز و قارچ تفت دهید. آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر یا آب مرغ را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید. استروگانف مرغ را با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. می‌توانید از ترشی خیارشور هم در کنار استروگانف استفاده کنید.

۱۷. رولت مرغ: راز ظاهر زیبا در پیچیدن صحیح است

برای داشتن رولت مرغ با ظاهر زیبا، سینه مرغ را به خوبی بکوبید و به آرامی بپیچید. سینه مرغ را با مواد میانی دلخواه پر کنید. رولت را با نخ یا خلال دندان محکم ببندید. رولت را در فر یا روی گاز بپزید. رولت را به صورت ورقه ای برش بزنید و سرو کنید. می‌توانید از اسفناج، هویج و قارچ در مواد میانی استفاده کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید از پنیر پیتزا هم در مواد میانی استفاده کنید.

۱۸. خوراک مرغ و قارچ: راز طعم ساده و خوشمزه در ادویه های مناسب است

برای داشتن خوراک مرغ و قارچ با طعم ساده و خوشمزه، از ادویه های مناسب استفاده کنید. مرغ را با پیاز و قارچ تفت دهید. فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب به خوراک اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. خوراک مرغ و قارچ را با نان یا برنج سرو کنید. می‌توانید از سیب زمینی هم در خوراک استفاده کنید.

۱۹. دلمه مرغ: راز طعم به یادماندنی در پر کردن با سبزیجات معطر است

راز طعم دلمه مرغ در بهره‌گیری از سبزیجات معطر و برنج با کیفیت در مواد میانی است. مرغ چرخ کرده را با برنج، سبزیجات معطر و ادویه مخلوط کنید. فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی یا برگ مو را با مواد میانی پر کنید. دلمه ها را در قابلمه بچینید. کمی آب به قابلمه اضافه کنید و دلمه ها را بپزید. دلمه ها را با سس دلخواه سرو کنید. می‌توانید از لپه هم در مواد میانی استفاده کنید.

۲۰. پلو مرغ: راز عطر دلپذیر در شوید و باقالی است

برای داشتن پلو مرغ با عطر دلپذیر، از شوید و باقالی تازه استفاده کنید. برنج را آبکش کنید. شوید و باقالی را با برنج مخلوط کنید. مرغ را جداگانه بپزید یا سرخ کنید. پلو را دم بگذارید و با مرغ سرو کنید. می‌توانید از زعفران دم کرده هم در پلو استفاده کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید از سیر هم در پلو استفاده کنید.

۲۱. تاکو مرغ: راز طعم مکزیکی در ادویه های تند است

برای داشتن تاکو مرغ با طعم مکزیکی، از ادویه های تند مانند فلفل چیلی و زیره استفاده کنید. مرغ را با پیاز و ادویه تفت دهید. نان تاکو را گرم کنید. مرغ، کاهو، گوجه فرنگی، پیاز و سس سالسا را داخل نان تاکو بریزید. تاکو را سرو کنید. می‌توانید از آووکادو و خامه ترش هم در تاکو استفاده کنید. برای طعم تندتر، می‌توانید از سس تند هم استفاده کنید.

۲۲. کباب تابه ای مرغ: راز بافت نرم در اضافه کردن آرد سوخاری است

برای داشتن کباب تابه ای مرغ با بافت نرم، به مواد اولیه کمی آرد سوخاری اضافه کنید. مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، تخم مرغ و ادویه مخلوط کنید. مواد کباب را خوب ورز دهید. کباب ها را در تابه سرخ کنید. کباب تابه ای مرغ را با نان یا برنج سرو کنید. می‌توانید از سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی هم در کنار کباب استفاده کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید از سبزیجات معطر خرد شده هم در مواد کباب استفاده کنید.

۲۳. مرغ پرتقالی: راز طعم شیرین و ترش در آب پرتقال و عسل است

راز طعم بی نظیر مرغ پرتقالی در بهره‌گیری از آب پرتقال طبیعی و عسل است. مرغ را با پیاز و سیر تفت دهید. آب پرتقال، پوست پرتقال رنده شده، عسل و سس سویا را به مرغ اضافه کنید. اجازه دهید مرغ در سس بپزد تا غلیظ شود. مرغ پرتقالی را با برنج سرو کنید. می‌توانید از زنجبیل تازه رنده شده هم در سس استفاده کنید. برای تزیین، می‌توانید از برش های پرتقال استفاده کنید.

۲۴. فاهیتا مرغ: راز طعم تند و دودی در پخت روی گریل است

برای داشتن فاهیتا مرغ با طعم تند و دودی، مرغ و سبزیجات را روی گریل بپزید. مرغ را به صورت نواری برش بزنید و با پیاز، فلفل دلمه ای و ادویه فاهیتا مخلوط کنید. مواد را روی گریل یا در تابه داغ بپزید. فاهیتا را با نان ترتیلا، سس سالسا، خامه ترش و گواکاموله سرو کنید. می‌توانید از قارچ و ذرت هم در فاهیتا استفاده کنید. برای طعم تندتر، می‌توانید از فلفل هالوپینو هم استفاده کنید. برای طعم دودی، می‌توانید از پودر پاپریکا دودی هم استفاده کنید.

۲۵. سالاد سزار با مرغ گریل شده: راز طعم خاص در سس سزار است

برای داشتن سالاد سزار با مرغ گریل شده خوشمزه، از سس سزار خانگی استفاده کنید. سینه مرغ را گریل کنید و به صورت نواری برش بزنید. کاهو را خرد کنید. نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید و تست کنید. مرغ، کاهو، نان تست و پنیر پارمزان را با سس سزار مخلوط کنید. سالاد سزار را سرو کنید. می‌توانید از گوجه فرنگی گیلاسی هم در سالاد استفاده کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید از تخم مرغ آبپز هم در سالاد استفاده کنید.

۲۶. ساندویچ مرغ: راز طعم عالی در انتخاب نان و سس مناسب است

برای داشتن ساندویچ مرغ خوشمزه، از نان و سس مناسب استفاده کنید. مرغ پخته شده خرد شده را با سس مایونز، کرفس خرد شده، پیاز خرد شده و ادویه مخلوط کنید. مواد را داخل نان ساندویچی بریزید. ساندویچ مرغ را سرو کنید. می‌توانید از کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور هم در ساندویچ استفاده کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید از پنیر ورقه ای هم در ساندویچ استفاده کنید. می‌توانید از نان تست شده هم برای تهیه ساندویچ استفاده کنید.

۲۷. بریانی مرغ: راز طعم هندی در ادویه های معطر است

برای داشتن بریانی مرغ با طعم هندی، از ادویه های معطر مانند گرام ماسالا، زردچوبه و زنجبیل استفاده کنید. مرغ را با پیاز، سیر و ادویه تفت دهید. برنج را جداگانه بپزید. لایه های برنج و مرغ را در قابلمه بچینید. بریانی را دم بگذارید. می‌توانید از کشمش، بادام و پسته برای تزیین بریانی استفاده کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید از ماست هم در مواد مرینیت مرغ استفاده کنید. بریانی را با رایتا (ماست و خیار) سرو کنید.

۲۸. مرغ با سس باربیکیو: راز طعم دودی و لذیذ در سس باربیکیو خانگی است

برای داشتن مرغ با سس باربیکیو لذیذ، از سس باربیکیو خانگی استفاده کنید. مرغ را با سس باربیکیو ماساژ دهید. مرغ را در فر یا روی گریل بپزید. در طول پخت، مرغ را با سس باربیکیو مرطوب نگه دارید. مرغ با سس باربیکیو را با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد سرو کنید. می‌توانید از پودر سیر، پودر پیاز و فلفل قرمز در سس باربیکیو استفاده کنید. برای طعم دودی، می‌توانید از سس باربیکیو دودی استفاده کنید.

۲۹. جوجه چینی: راز طعم شیرین و ترش در سس سویا و سرکه بالزامیک است

برای داشتن جوجه چینی با طعم شیرین و ترش، از سس سویا و سرکه بالزامیک استفاده کنید. مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید و با سس سویا، سرکه بالزامیک و نشاسته ذرت مخلوط کنید. مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. فلفل دلمه ای، پیاز و آناناس را اضافه کنید و تفت دهید. سس سویا، سرکه بالزامیک، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. اجازه دهید سس غلیظ شود. جوجه چینی را با برنج سرو کنید.

۳۰. مرغ و سبزیجات بخارپز: راز طعم سالم و رژیمی در ادویه های مناسب است

برای داشتن مرغ و سبزیجات بخارپز با طعم سالم و رژیمی، از ادویه های مناسب مانند پودر سیر، پودر زنجبیل و فلفل سیاه استفاده کنید. مرغ و سبزیجات (هویج، کلم بروکلی، گل کلم، نخود فرنگی و . . . ) را خرد کنید. مرغ و سبزیجات را با ادویه مخلوط کنید. مرغ و سبزیجات را در بخارپز بپزید. مرغ و سبزیجات بخارپز را با سس دلخواه سرو کنید. می‌توانید از آبلیمو تازه و روغن زیتون هم برای طعم دار کردن مرغ و سبزیجات استفاده کنید. برای طعم تند، می‌توانید از فلفل قرمز هم استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا